SAS Museet forvalter i dag et stort antall av fotografier, postere, filmer og trykk fra SAS og moderselskapenes over 70 år i luften. I tillegg forvalter museet et stort bibliotek med flymanualer, historiske dokumenter fra driften og årsrapporter.

Materialet som befinner seg i forvaltning på museet er tilgjengelig etter avtale for journalister, forskere og historikere. Materialet er ikke tilgjengelig åpent for det generelle publikum.

SAS Museet har en Flickr-konto hvor vi har delt flere av bildeskattene fra SAS og moderselskapets lange historie. Du finner bildene ved å følge denne lenken. 

Media-bruk:

NB: Samtlige bilder som ligger tilgjengelig på vår Flickr-konto kan benyttes til omtale av SAS i media, forutsetningen er at bildene skal krediteres med Foto: SAS Museet, Gardermoen. Dette gjelder uansett om bildene benyttes for publisering digitalt eller i trykk.

Sosiale medier-bruk:

Ved bruk i sosiale medier gjelder samme vilkår som for media, bildene skal krediteres med: Foto: SAS Museet, Gardermoen

Ved kommersiell bruk og trykk i kommersiell publisering, utenfor redaksjonell omtale,  skal dette avtales med SAS Museet og DNL/SAS historielag før trykk og bruk. Kontakt oss på:  post (alfakrøll) sasmuseet.net

 

Du finner bilder på SAS Museets Flickr-konto

All Rights Reserved