På SAS Museet finner du utstillinger av uniformer gjennom tidene, flymodeller i alle mulige størrelser, historiske bilder, en flykabin, en flysimulator og mye annet spennende.

Moderselskapene
Museet har en egen avdeling med utstilling av flymodeller, uniformer og bilder fra det tre moderselskapene bak SAS.

Kabin
Du kan sitte og nyte en flytur i flyseter fra businessklasse hos SAS i vår egen flykabin. Turen går fra Bergen Felsland.

Flysimulator
På flere av våre åpningsdager kan du få prøve deg som pilot i vår flysimulator. Sett deg i kapteinens stol og prøv å lande flyet på rullebanen. Vi tilbyr veiledning for bruk av flysimulatoren de fleste åpningsdager.

Polarflyvningene
Vi har en egen utstilling for polarflyvningene, som viser både utstyret som måtte følge med i flyene, bilder, navigasjonsutstyr og modeller av flytypene.

Teknisk avdeling
Vi har en egen utstilling av teknisk utstyr, flymotorer, flydekk, bilder og informasjon fra vedlikehold og den svarte boksen.

Barnas hjørne
Vi har eget hjørne hvor barna kan boltre seg om de ønsker det.

Uniformer
Vi har en stor utstilling av uniformer fra både moderselskapene og SAS. Uniformer som er brukt av kabinansatte, piloter og bakkemannskap.

Flymodeller
Du finner alt fra store gjennomskåret flymodeller til mindre flymodeller i museet.

Video
Flere steder rundt i museet kan du se små videosnutter på små skjermer fra SAS-historien.
Du finner også flere montere med bestikk, kopper, catering, gaveartikler, tidtabeller, Scanair, Star Alliance, jubileumsårene, bager m.m i museet.

All Rights Reserved